lørdag den 25. september 2010

Brisbane

Efter en times forsinkelse nåde vi Brisbane Airport, en smule ærgeligt for nu var det ikke bare mørkt vi skulle også køre i venstre side, og Kim måtte da også indrømme at det ikke sådan bare var lige til. Vi havde hjemmefra købt Australienskort til Gps´en og den søde dame blev ved med at vise os til venstre af en ensrettet vej, så hende måtte vi overroule og vælge en anden vej men den flinke dame valgte så at vise os vejen derfra :-).
Vel ankommet til hotellet, var vi trætte og sultne, heldigvis havde resturanten åben endnu og vi fik noget skøn mad, herefter værelset en enkelt øl og så i seng.
Vi fik desværre kun en enkelt dag i Brisbane, der kunne man god have brugt mindst 1 mere, så det blev kun til en tur til South Bank ( et sted langs floden hvor der blandt andet er anlagt kunstige strande) og en tur på Brisbane River, skøn tur i det dejlige varme vejr (modsat Melbourne som var kold). Og en tur i et af verdens højeste Pariserhjul wauw sikke en udsigt. På vej hjem købte vi ind til en lille frokost som vi nød i lejligheden, og så stod den på afslapning og indkøb vi fandt et kæmpe supermarked 200 m fra hotellet, flot flot sammenlignet med priserne i Danmark er stort set alt dyere lige med undtagelse af kød, en lille bitte agurke koster ca 20 kr. Om aftenen tog vi på Thai-resturant og thaimad er jo altid dejligt.

Vand indkøbt, ikke noget Jørgen er begejstret for, så væk i tasken med den.

Kunstig strand
En fugl, aner ikke hvilken


Maria i Pariserhjul



Så kommer der forskellige bygninger langs floden nogen heldigere end andre, men fælles for alle er de er megadyre og har fantastisk udsigt.


Egen bådbro


Så kan det vist ikke blive grimmere. Uhyggeligt.


Australsk forretningsmands sommerhus wauw, og familien er der kun 1-2 måneder om året, Gartneren ordner hus og have mens.
 

4 kommentarer:

  1. Hej det er godt at i så tager det med godt humør, man skal ikke regne med at alt køre efter ens hoved, når man besøger det ukendte. :) Ib og Bente

    SvarSlet
  2. Hej

    Det ser dejligt ud - men også meget dyrt, sikker nogle villaer.
    Håber, at I alle har det godt og nyder det, her i Danmark havde vi en skøn varm dag igår, men idag er den grå og kedelig.

    Mange hilsner

    Os på Egholmvej

    SvarSlet
  3. Ja nu fik vi ikke lige thai mad, men det lyder godt. Vi næjes men en dansk and. med hele svineriet til. også rødvin. Uha godt jeg ikke skulle i parisehjul. det er da for vildt. Forsat god tur. knus Bente og Ib

    SvarSlet
  4. Kanon lige at læse lidt fra turen. Jørgen: HUSK vand i ørkenen ikke? :-)

    Knus fra Philip, Lonnie, Cia og Chano

    SvarSlet